Jak długo jest tak pyszne?

Ponieważ nasze pieczywo wyprodukowane jest z naturalnych składników lub prefabrykatów, pozostaje ono na świeżym powietrzu znacznie dłużej niż standardowe, fabrycznie obrobione. W dobrych warunkach pieczywo będzie trwać około tygodnia w temperaturze pokojowej. W przypadku chleba, w którym będziesz jadł tego samego dnia lub następnego, po prostu zostaw bochenek na desce tnącej z odciętym końcem, lub trzymaj je w torebce papierowej lub przykryj luźno plastikową torebką. Dla dłuższego przechowywania, zamrażanie jest doskonałym rozwiązaniem -wystarczy owinąć bochenek w plastikową torbę i zamrozić. Po wyjęciu go niech siedzisz w torebce, dopóki nie znikną oznaki kropel wody.

Nasze pieczywo wypiekane jest już od wielu lat nasza piekarnia kieruje się tradycyjnymi recepturami i łączy je z nowoczesną technologią żeby było dalej tak pyszne i świeże.